Başkan Boz, Haftayı Öğrenciler ile Açtı

Başkan Boz, Haftayı Öğrenciler ile Açtı

17 Eylül 2018

Belediye Başkanı Hüseyin Boz, bu haftanın ilk mesai gününde çocuklar ile bir araya geldi. 2018–2019 eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayır getirmesini temenni ettiğini belirten Boz, özellikle çocuklar için Çankırı’yı daha da yaşanabilir bir şehir haline getirmeye uğraştıklarını ifade etti.

Okul Müdürü Süheyla Balcı ise Atatürk İlkokulu yolunun asfaltlanmasından dolayı Başkan Boz’a teşekkür ederek “Bizleri büyük bir sıkıntıdan kurtardınız. Okulumuza yağmur çamur içerisinde geliyorduk. Bu yıl inşallah öğrencilerimiz çamursuz bir yıl geçirecekler. Okulum ve veliler adına teşekkür ediyorum.” dedi. Balcı, Belediyenin 15 Eylül Dünya Temizlik Günü etkinliğinden çok memnun kaldıklarını belirterek  “Öğretmen arkadaşlarımızla birlikte istişare ettik ve bu etkinliğin sık sık yapılması gerektiğini düşündük. Şehrimiz, bizim büyüm evimiz. Kurduğunuz Atık Getirme Merkezleri, birlikte Çankırı’yı temizleme etkinlikleri çok güzel icraatlar. Çevreye duyarlılığınız bizleri çok memnun ediyor.” diye konuştu.

Çocuklar ile tek tek sohbet eden Boz, ziyaret sonunda öğrencilere hediye takdim etti.