Başkan Boz, “Gönül Belediyeciliğimizin Kalbini Çocuklarımız Oluşturuyor”

Başkan Boz, “Gönül Belediyeciliğimizin Kalbini Çocuklarımız Oluşturuyor”

18 Mart 2019

Keloğlan Masalları Müzikali, Çankırı’da çocuklar ile buluştu. 100. Yıl Kültür Merkezinde düzenlenen etkinlikte çocukların severek izlediği “Keloğlan Masalları Müzikali” şarkıları ve gösterileri ile çocukları eğlendirdi. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, çocukların televizyonda beğenerek izledikleri karakterlerin canlı performanslarını izlemelerini sağlayarak onların hayal güçlerine artı katmak istediklerini belirtti. Başkan Boz, çocuklara yapılan her yatırımın çok kıymetli olduğunu belirterek “Çocuklarımızın bugünden kurdukları hayaller, toplumumuzun gelecek yapısını belirleyecek unsurlardır. Onların hayal dünyalarını geliştirmek ve başarmak istedikleri işlerde onları yüreklendirmek gerekir. Bu yüzden gönül belediyeciliğimizin kalbini çocuklarımız ve gençlerimiz oluşturuyor.” şeklinde konuştu.