Başkan Boz, “Durmadan duraksamadan bu şehrin ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz.”

4 Mart 2019

Girişimci kadınlara mikro kredi desteği sağlayan TİSVA Çankırı mikro finans programı kapsamında toplantı düzenlendi. Çankırı’dan birçok girişimci kadının katıldığı toplantıya Belediye Başkanı Hüseyin Boz da eşlik etti.   Türkiye İsraf Önleme Vakfı Çankırı Şube Müdürü Mine Ekşi, mikro finans programında yerelde 300 mikro girişimci kadın ile çalıştıklarını ve ilçelerde de hizmet verdiklerini ifade etti. Başkan Hüseyin Boz ise bir iş fikri ile yola çıkan dar gelirli kadınlara kredi verilerek girişimci kadınları istihdam sürecine kazandırmanın toplumun, şehrin ve ülkenin gelişimine büyük katkı sağlamak olduğunu belirtti. Boz, Çankırı’daki kadınların bilgi, beceri ve kişisel gelişimlerinde en büyük destekçisinin yine Çankırı Belediyesi olduğunu ifade ederek durmadan duraksamadan şehrin ve vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceklerini söyledi. Katılımcılar, istek ve önerilerini de Boz ile paylaştı.