Başkan Boz “Çankırı Belediyesi Olarak Kocaman Bir Aileyiz”

Geri

Başkan Boz “Çankırı Belediyesi Olarak Kocaman Bir Aileyiz”

9 Ocak 2019

2018 yılını verimli bir şekilde tamamladıklarını belirten Başkan Boz, Çankırı Belediyesi’nin bin kişilik kocaman bir aile olduğunu vurgulayarak birlikte taşın altına elini koyduğu mesai arkadaşlarından her alanda destek almak istediklerini söyledi. 31 Mart Yerel Seçimleri’nden başarı ile çıkmak istediklerini ifade eden Boz, “Allah nasip ederse önümüzdeki yıl hep birlikte halkımızın da hayır duasını alacağımız çok güzel çalışmalara imza atacağız.” diyerek 2019 yılının sağlık, bolluk, bereket ve hayır getirmesini temenni etti.

Toplantıya katılan Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu da yaptığı konuşmasında Çankırı’daki siyasi uyum ve huzurdan bahsetti. Çivitçioğlu, Çankırı halkının tüm isteklerini iki milletvekili ve Belediye Başkanı ile gerekli yerlere bildirmeye ve önemli yatırımları Çankırı’ya çekmeye devam edeceklerini belirterek Çankırı’da 2019 yılının şahlanma yılı olacağını ifade etti.

Şehrin hizmetkarları olarak Çankırı’nın daha da yaşanabilir bir kent olma yolunda üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirme gayreti içerisinde olduklarını belirten AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı Milletvekili Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu ise Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Büyük Türkiye hedefinde adil bir düzen oluşturulmasına Çankırılılar olarak katkı vermek zorunda olduklarının altını çizdi. Akbaşoğlu, Çankırı’ya hizmet eden herkese teşekkür ederek Başkan Hüseyin Boz ile birlikte gerçekleştirdikleri siyasi uyumun Çankırı halkına ve hizmetlerine olumlu bir şekilde yansımaya başladığını kaydetti.