Başkan Boz: Birlik, Bereket, Bolluk için VAKİT ÇANKIRI VAKTİ

Geri

Başkan Boz: Birlik, Bereket, Bolluk için VAKİT ÇANKIRI VAKTİ

28 Haziran 2018

Çankırı için birçok önemli projenin olduğunu söyleyen Başkan Boz, “Şehir içinde trafik sorununa öncelikli olarak el atacağız. Bunu yer altı ve yer üstü otoparklar ile çözmeye çalışacağız. Atatürk Bulvarı’na alternatif bir yol projemiz var. Tuz mağaramız çok önemli bir değer. Çalışmaları tamamlayıp Türkiye ve dünyaya açılacak. Gemi kütüphane ve göl projemiz devam edecek. Çay projemizin önemli bir kısmını ivedilikle yapacağız. Büyük Camii etrafı için bir proje düşünüyoruz. İtfaiyemizi güçlendiriyoruz. Tuz Rehabilitasyon Merkezinde çalışmalar sürüyor. Yollarımızı sıcak asfalt yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Bunların yanı sıra birçok önemli projemiz var. Tüm bunları yapabilmemiz için yerelde bizim gücümüz yok. Bunların hepsini Cumhurbaşkanımızdan,  bakanlarımızdan almamız lazım.  Onun için de elimizin çok güçlü olması ve dolayısı ile Çankırımızın 24 Haziran’da şampiyon olması gerekiyor. Yani seçimlerden istikrarı devam ettiren birinci il  olarak Cumhurbaşkanımıza gittiğimizde yatırımlarımızı ivedilikle ilimize kazandırma şansımız olacaktır.” dedi.

 

-Mesele Çankırı meselesi-


Başkan Boz, Çankırı’nın daha önceki seçimlerde derece yaptığını ifade ederek, “Daha önce 8. olduk, ilk 5’e girdik, şimdi şampiyon olmalıyız.  Gelen anketlerde güzel neticeler alıyoruz. İlk 3’ün içindeyiz. Birinci olmamak için  hiç bir nedenimiz yok. Sonucun 2-0 olacağına şüphemiz yok. Bu yatırımları hızlıca yapabilmek için  Çankırı birinci olsun istiyoruz. Vatandaşlarımızdan rica ediyoruz. Bizleri desteklesinler. Konu sadece 2-0 meselesi değil. Mesele sadece Çankırı meselesidir. Baktığımızda büyük fotoğrafı görmeliyiz. Bugün AK Parti kaybettiğinde Kandil ve PKK sevinecek, davul çalacak.  Polisimize, askerimize, vatandaşımıza, bebeklere kurşun yağdıran bu katil canavarların sevinmesine Anadolumuzun insanı izin vermeyecektir.” şeklinde konuştu.

Tüm Çankırılılardan destek istediğini vurgulayan Başkan Boz, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Vatandaşlarımızın AK Parti’ye destek olmasını temenni ediyorum. Çankırımıza çok hizmet yapıldı ama çok eksiğimiz de var. Şehir milliyetçiliği de yapmamız lazım. Birinci olmalıyız ki bizler gittiğimiz zaman ‘Sayın Cumhurbaşkanım, Bakanım, Çankırı birinci oldu. Ama birinci olduktan sonra yatırımların çok daha fazla yapılacağını söyledik.  Vatandaşlarımız da Çankırı’yı birinci yaptı. Dolayısı ile eksikliklerimizi çok hızlı seviyede gidermemiz lazım!’ diyerek 24 Haziran’dan sonra hemen hizmete, yatırımlara, projelere ve çalışmalara ara vermeden devam etmeliyiz. Bunları ilimize kazandırabilmek için tüm Çankırılıların desteğine ihtiyacımız var.  Hangi partiden ve düşünceden olursa olsun Çankırılı bütün kardeşlerimizin bu duygulara sahip olduklarına ve bu inançla bizi destekleyeceklerine inanıyorum.


-Nefsimizi, egomuzu ayaklar altına alacağız-

AK Parti teşkilatı olarak, 2 milletvekilimiz, il başkanımız ve ben belediye başkanı olarak nefsimizi, kibrimizi, egomuzu ayaklar altına alacağız. Bu şehrin kaderi için asla kimse ile  kavga etmeyeceğiz. Koltuğumuzu sadece hizmet  odaklı kullanacağız. Koltuktan güç almayacağız, koltuğa güç vereceğiz.  Mesaimizin yüzde 80’ini vatandaşlarımızın arasında geçireceğiz. Mütevazi olacağız, şov yapmayacağız. Tasarruf  yapmayacağız ama asla ve asla israf da yapmayacağız. Tasarruf ettiğimiz anda ‘vatandaştan yatırımı kısacağız’ anlamına gelir. Ben tasarruf yapmayacağım ama 1 kuruşu da israf ettirmeyeceğim. Herkese adil davranacağız. Hangi partiden olursa olsun ayrım yapmayacağız. Bana gelen para, şehrin nüfusuna göre geliyor. AK Partililere göre gelmiyor. Dolayısı ile ben de şehrin nüfusuna göre gelen parayı şehrin tamamına adil bir şekilde paylaştırarak daha kaliteli hizmet etmeye gayret edeceğim.

24 Haziran’da Çankırı ilçeleri ve köyleri ile ülkemizin istikrarında büyük rol oynayacaktır. 2023, 2050 ve 2071 hedeflerine hep beraber yürüyeceğiz. Büyük Türkiye yolculuğumuz sürüyor. Milletin tercihine, teveccühüne, itimadına mazhar olmak gerçekten rütbelerin en büyüğüdür. Gitmediğimiz mahalle, sıkmadığımız el, derdini dinlemediğimiz bir hemşehrimiz kalmayacak. 16 yıldır süre gelen istikrarlı büyümenin devamı için, birlik, beraberlik, bereket ve bolluk için VAKİT ÇANKIRI VAKTİ.”