Başkan Boz, Bereketli Bir Ramazan Diledi

Başkan Boz, Bereketli Bir Ramazan Diledi

18 Mayıs 2018

“Birleştirici, bütünleştirici, huzur ve bereket dolu, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularının daha da kuvvetlendirildiği bir Ramazan ayına daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Çankırı Belediyesi olarak,  bu yıl da Ramazan ayının ruhunu ve maneviyatını yaşatacağız. Belediyemizin geleneksel hale getirdiği iftar sofralarımız, Sultan Süleyman (Büyük) Camii önündeki alana kurulan iftar çadırında devam edecek. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanı sıra ilimize gelen misafirlerimizin ve toplu halde dayanışma içerisinde oruç açmak isteyen vatandaşlarımızın da katılabileceği iftar çadırımızda Ramazan ayı boyunca ücretsiz olarak iftar yemekleri verilecek. Hava şartlarımız imkân verirse Ramazan ayının ortalarında vatandaşlarımız ile Pazar Pazarı alanında bir araya gelerek iftar yapmak istiyoruz. Ramazan’ın ilk günü, teravih namazından sonra, Çivitçioğlu Medresesi’nde ilahi dinletimiz başlayacak. Cuma ve Cumartesi günleri de Karatekin Parkı’nda geleneksel Ramazan etkinliklerimiz devam edecek. Tüm vatandaşlarımızı bu etkinliklerimize bekliyoruz.  Ayrıca, vatandaşlarımızın Ramazan ayını huzur ve güven içinde geçirebilmeleri için Belediye olarak gerekli tedbirleri de aldık, bu yöndeki çalışmalarımız sürüyor. Çankırılıların Ramazan ayını huzur içerisinde geçirmelerini istiyoruz. On bir ayın sultanı Ramazan’ın tüm bereketi üzerimize olsun.”