Başkan Boz, “Belediyecilik Hizmet ve Gönül işi, Toplumu Güzelleştirmek Kadın İşi”

13 Mart 2019

Çankırı’da kadınlar, Belediyenin düzenlediği programda bir araya geldi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile düzenlenen programa AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çankırı Milletvekili Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu ile Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu da eşlik etti. Protokol, kadınlara karanfil dağıtarak özel günlerini kutladı. Milletvekili Salim Çivitçioğlu, kısa bir konuşma yaparak kadınların varlığının gayret sebebi olduğunu belirtti. Milletvekili Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu ise tüm kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak “Bu güzel tablonun oluşmasına vesile olan Belediye Başkanı Hüseyin Boz’a teşekkür ederiz.” dedi. Konuşmaların ardından program eğlence ile devam etti.