BASIN AÇIKLAMASI

Geri

BASIN AÇIKLAMASI

9 Haziran 2018

Çankırı Belediye Başkanlığı görevini üstlendiğim günden itibaren yapılan yenilikler ve değişikliklerin görevden alma ile ilgisi olmayıp yalnızca görev değişikliğidir. Görev değişikliği, her kurumun kendi bünyesinde işleyişini daha etkili ve etkin hale getirmek için uyguladığı bir yöntemdir. Devlet işinde kişiler değil, devamlılık esastır. İddia edildiği gibi görevden alma/alınma olmayıp yapılan görev değişiklikleri idarenin kendi iç yönetimi ve çalışma sistemi ile ilgilidir.

Görev değişiklikleri ve birimlerimizin çalışmaları gibi kurumumuz hakkında iddia şeklinde yer alan ve doğruluğu teyit edilmeden yapılan haberlerin ilimizde mevcut olan huzur ve güven ortamını bozmaya yönelik asılsız haberler olduğu aşikârdır. Bu meyanda yapılan haberler, hem çalışanlarımızı hem de kurumumuzu hedef göstererek yıpratmaktadır. Şehrimizin aydınlık yarınları için çalışanlarımız ve halkımızla el ele gönül gönüle güçlü yürüyüşümüze ve milletimize aşkla hizmet etmeye devam edeceğimiz bilinmelidir. 

Bu süreçte; halkımızın sadece yetkili merciler tarafından yapılan resmi açıklamaların dışında kaynağı ve amacı kuşkulu sansasyonel ve gayriciddi hiçbir bilgi ve paylaşıma itibar etmemelerini önemle rica ederiz.

Kamuoyuna saygılarımızla.

 

                                                                                                   Hüseyin BOZ

                                                                                             Çankırı Belediye Başkanı