Bakanlık Yetkililerinden Başkan Dinç'e Takdir

Geri

Bakanlık Yetkililerinden Başkan Dinç'e Takdir

29 Kasım 2012

VENHAR ŞAHİN: “ Çankırı Belediyesi İkinci Bir Milli Eğitim Gibi”

 

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in göreve geldiği günden bu yana eğitim alanında yapmış olduğu çalışmalar, Milli Eğitim Bakanlığı temsilcilerinin de takdirini topladı.

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Müdürlüğü “Okullar Hayat Olsun” Projesi Koordinatörü Venhar Şahin “Çankırı Belediyesi ikinci bir Milli Eğitim gibi çalışmış” diyerek memnuniyetini dile getirdi. 

Çankırı Belediyesi’nin emekli öğretmenler onuruna Büyük Otel’de organize ettiği yemekli programa katılan ve burada bir konuşma yapan Venhar Şahin “Okullar Hayat Olsun projesinin amacı, okulların; öğrencinin gelişiyle açılan,  gidişiyle kapanan bir yer olmaktan çıkmasını, mesai saatleri dışında da öğrencilerimize ve velilerimize her zaman açık olmasını sağlamaktır. Öğrenciyle veli, aynı ortamda aynı mekânı kullansın. Bunun özü bu. Bu kapsamda Çankırı’da yapılan çalışmaları yerinde görmek için geldiğimizde, öyle bir belediye gördük ki; kurum olarak bütün maddi ve manevi gücünü eğitim için seferber etmiş. Çankırı Belediyesi’nin yapmış olduğu çalışmalar diğer illerde de görmeyi istediğimiz ama pek rastlayamadığımız çalışmalar. Huzurlarınızda Belediye Başkanı Sayın İrfan Dinç’e teşekkür ediyorum. Belediye olarak yaptığınız bu çalışmalarınızın, devlet arşivlerine ve kayıtlarına geçmesi için hazırlayacağım raporda fazlasıyla yer vereceğime emin olabilirsiniz.” diyerek sözlerini tamamladı.