Bakan Avcı Belediyenin Kültürel Alanda Yaptığı Çalışmaları Takdirle Karşıladığını Belirtti

7 Mart 2017

İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde 3-5 Mart 2017 tarihleri arasında düzenlenen III. Milli Kültür Şura’sına Çankırı Belediyesi adına katılan Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ethem Yenigürbüz, Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr Nabi Avcı’ya Çankırı Belediyesi’nin son 14 yılda yaptığı somut olmayan kültür mirası uygulamalarına ilişkin dosya sundu.  Kendisine sunulan dosyayı inceleyen Bakan Avcı, Çankırı Belediyesi’nin kültürel alanda yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını belirtti. Yenigürbüz, Bakan Avcı’ya ayrıca Çankırı  Belediyesi’nin son dönemde yayınladığı kültürel yayınlarından da takdim etti.

Bilindiği gibi Nabi Avcı Milli Eğitim Bakanlığı döneminde Çankırı ziyaretinde belediyenin eğitim alanında yaptığı çalışmaları gördükten sonra Belediye Başkanı İrfan Dinç ‘i kastederek “Benim her ilde bir milli eğitim müdürüm var Çankırı’da iki müdürüm var” ifadesini kullanmıştı.