“Atölyem Çankırı” Sergisi Başlıyor

“Atölyem Çankırı” Sergisi Başlıyor

4 Mayıs 2017

Çankırı Belediyesi bünyesinde farklı alanlarda eğitim alan kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünleri yılsonu sergisi ile Çankırılılarla buluşacak. Kadın kursiyerlerin çalışmalarından oluşan sergi, “Atölyem Çankırı” adı ile 4–22 Mayıs tarihleri arasını kapsayacak.

Belediye Başkanı İrfan Dinç’in şehrin farklı noktalarında Çankırı’da yaşayan kadınlar için oluşturduğu Kültür Merkezleri ve Hanım Lokallerinde bilgi ve beceri kurslarına katılan binin üzerindeki kursiyer, sezon boyunca yaptıkları el emeği ürünleri sergileyecek. Geleneksel hale gelen kadın çalışmalarının dönem sonu sergisinin ilki 4 Mayıs Perşembe günü saat 14.00’te Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezinde gerçekleşecek. Sergi, belirtilen tarihlerde saat 14.00’te merkez ve lokallerin kendi yerlerinde düzenlenecek. El emeği göz nuru ürünleri görmek isteyen vatandaşlar, üç hafta boyunca her Pazartesi ve Perşembe günü ayrı bir sergiyi gezebilecek.

Sergi programı ise şöyle:

-          4 Mayıs Perşembe Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezi

-          8 Mayıs Pazartesi Abdulhalik Renda Mahallesi Hanımlar Lokali