Atık Su Arıtma Tesisi İçin Halkın Katılım Toplantısı Yapılacak

Atık Su Arıtma Tesisi İçin Halkın Katılım Toplantısı Yapılacak

6 Nisan 2017

Çankırı Belediyesi tarafından AB IPA fonları kapsamında finanse edilecek olan Çankırı ili, Merkez ilçesi, Aşağı Pelitözü köyü mevkiinde “Çankırı Atık Su Arıtma Tesisi ve Altyapı Tesisleri (Atıksu Kollektörü ve Toplama Şebekesi, Yağmursuyu Drenaj Sistemi ile İçme Suyu Depoları ve Altyapı Sistemi)” projesi için halkı bilgilendirme toplantısı yapılacak.

Avrupa Komisyonu tarafından IPA altında eş finansmanı sağlanan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Çankırı Belediyesi tarafından yürütülen projenin ikinci toplantısı 6 Nisan Perşembe günü saat 15.00’te Çankırı Belediyesi Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek. AB Entegre Su Projeleri kapsamında planlanan hibe altyapı projelerinin Atık Su Arıtma Tesisi için halkı bilgilendirme toplantısına tüm halkımız davetlidir.