Atık Getirme Merkezinin İkincisi Yenimahalle’de

Atık Getirme Merkezinin İkincisi Yenimahalle’de

28 Haziran 2018

Apartmanlarda ve sitelerde sıfır atık projesi ile ilgili bilgilendirme çalışmaları yaparak geri dönüşüm noktaları belirleyen Çankırı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, proje kapsamında kurduğu atık getirme merkezine bir yenisini daha ekledi.  Çankırı’da çevre kirliliğini önlemek, geri dönüşüme ve ekonomiye katkı sağlamak amacı ile başlatılan uygulama Yenimahalle Bademlik Camisi yanına kurulan atık getirme merkezinde de devam edecek. Bölge sakinleri; atık pil, bitkisel atık yağ, atık elektrikli ve elektronik eşyalar, evsel tehlikeli atık, ambalaj atıkları ile kâğıt atıkları atık getirme merkezi üzerinde yer alan ilgili bölümlere atabilecek.  Belediye Başkanı Hüseyin Boz, hemşehrilerinin geri dönüşüme kazandırılacak malzemeleri atık getirme merkezlerine getirerek duyarlılık göstereceklerine inandıklarını kaydetti.