“Aşk'a Adanmış Bir Ömür”

“Aşk'a Adanmış Bir Ömür”

13 Mayıs 2011

Belediyemiz Kitap Fuarı kapsamında başlattığı  “Söyleşiler ve İmza Günlerini” tüm hızıyla sürdürüyor.

Bu çerçevede, araştırmacı yazar Nurdan Damla, 10 Mayıs 2011 Salı günü Belediyemiz 7. katındaki Kadın Eğitim ve Kültür Merkezinde Çankırılı bayanların oluşturduğu kalabalığa hitap etti.

Aşk’a Adanmış Bir Ömür adlı kitabın yazarı Nurdan Damla “ Yazdığım en son eserimde cennetle müjdelenmiş bir hanımdan, efendilerin efendisini zor anlarında yalnız bırakmayan Hz.Hatice (r.a) validemizden bahsetmeye çalıştım. O güzel insanı, ona layık bir şekilde tarif etmeye ve onu tanıma ve tanıtma çabasında bulundum. Çünkü, O ! bir hanım olarak ilkleri yaşadı. Örneğin: İlk müslüman hanım ve ilk müslüman anne olarak hafızalarımızda yerini alıyor ” dedi.

Aşk’a Adanmış Bir Ömür adlı kitabında Hz.Hatice(r.a)’nın hiç bilinmeyen yönlerinin bulunduğunu belirten Nurdan Damla “ Bu kitabı lütfen okuyun. Çünkü Hz.Hatice annemizi peygamber eşi olmanın yanında, bir insan ve bir kadın olarak da keşfedeceksiniz” diyerek Çankırılı hanımları bilgilendirdi.