Aşiyan Köprülü Kavşak’ın Bağlantı Noktasında Hummalı Çalışma

Aşiyan Köprülü Kavşak’ın Bağlantı Noktasında Hummalı Çalışma

11 Eylül 2018

Meteoroloji altında Aşiyan Köprülü Kavşak’ın bağlantı noktasında yol yapım ve genişletme çalışmaları ile ulaşımı daha kolaylaştırmaya çalışan Çankırı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölgede bordür ve parke taşı döşeme çalışmalarına başladı. Yol genişletme çalışmalarında 964 ton taş duvar imalatı çalışmalarını 1500 metreküp dolgu çalışmaları izledi. Yol platformu oluşturulduktan sonra çalışmalar; 350 metre bordür, 700 metrekare parke taşı, 500 ton asfalt imalatı ve 156 metre panel çit korkuluk çalışmaları ile tamamlanacak. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, güzergâhı kullanacak araç sürücülerinin ve yayaların ulaşım konusunda sorun yaşamaması için gerekli çalışmaları yaptıklarını kaydetti.