Asfalt Öncesi Hazırlıklar Devam Ediyor

Asfalt Öncesi Hazırlıklar Devam Ediyor

23 Ağustos 2017

Çankırı Belediyesi, yeni yerleşim alanlarından Feslikan Bölgesinde asfalt öncesi çalışmalara süratle devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü, Buğday Pazarı Mahallesi Şehit Uğur Hiçyılmaz ve Arda Caddelerine Plent mix temel malzeme seriyor.

Çankırı’nın yeni yerleşime açılan alanlarında çalışmalar aralıksız yürütülüyor. Belediye ekipleri, yeni yerleşim alanlarında yaşayan vatandaşların rahat bir ulaşıma kavuşmaları için yollarda asfalt öncesi çalışmaları aralıksız sürdürüyor.

Plent mix temel malzeme serim çalışmalarının ardından yollar sıcak asfaltla kaplanarak yaya ve araç trafiğine uygun hale getirilecek.  Asfaltlama çalışmalarının Kurban Bayramı öncesine yetiştirilmesi planlanıyor. Feslikan bölgesinin diğer caddelerindeki çalışmalar da bayram sonrası devam edecek.

Belediye Başkanı İrfan Dinç,  yeni yerleşim alanlarında program çerçevesinde çalışmalara devam edileceğini belirterek bölgedeki sosyal canlılığın her geçen gün daha da artacağını kaydetti.