Asfalt Çalışmalarına Son Sürat Devam

Geri

Asfalt Çalışmalarına Son Sürat Devam

6 Nisan 2017

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt sezonu öncesi hazırlanan çalışma programı çerçevesinde yeni açılan yolları asfaltlamaya başladı. Yenimahalle Taha ve Dilara Sokaklarda 2016 yılının sonuna doğru tamamlanan kaldırım çalışmalarının ardından yeni açılan yollar asfalta kavuşuyor. Açılan yeni yollar için 1000 ton asfalt kullanılacak. 

Asfaltlama çalışmalarını devam ettiren ekipler, bir taraftan da doğalgaz, su arızası, elektrik çalışmaları ve değişik nedenlerle bozulan yollarda asfalt yama ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Yenimahalle ve Aksu Mahallesi’nin ardından Buğday Pazarı Mahallesi Bahçelievler Sultan Hatun Yatılı Kız Kur'an Kursu ile Recep Tayyip Erdoğan Parkı çevresinde gerçekleştirilen asfalt yama çalışmaları, vatandaşların hayatını kolaylaştırırken araç sahiplerine de konforlu bir sürüş sağlıyor.

2017 asfalt sezonuna sıkı bir giriş yaptıklarını belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç, “Yeni yerleşim alanlarında açtığımız yolları asfalt ile buluşturarak halkımız için daha modern yollar yapıyoruz. Çeşitli nedenlerle hasar gören cadde ve sokaklarda bakım ve onarım çalışmalarını da yürütüyoruz. Asfalt yama çalışmalarımızda; açma ekibimiz ile asfaltlama ekibimiz koordineli bir şekilde çalışıyor. Vatandaşlarımızın yaşam koşullarını iyileştirmek için hizmetlerimiz tüm hızı ile devam ediyor.” şeklinde konuştu.