Araç Filomuza İki Adet Damperli Kamyon Takviyesi

Araç Filomuza İki Adet Damperli Kamyon Takviyesi

19 Kasım 2012

“Her Şey Daha İyi Hizmet İçin”

Çankırı Belediyesi, çalışmalarını hızlandırmak ve iyileştirmek için aldığı iki adet damperli kamyonu daha bünyesine kattı.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılmak üzere araç filosuna katılan iki adet ISIZU NPR 10 Şasi 4 m3 damperli kamyon, İller Bankası kredisi ile Devlet Malzeme Ofisi’nden 195.654.95 TL’ye alındı.

Daha iyi hizmet vermek adına Çankırı’ya yakışır bir araç filosu oluşturan Belediye Başkanı İrfan Dinç “ Halkımıza hizmet etme adına her alanda elimizi güçlendiriyoruz. İhtiyaçlar dahilinde aldığımız araçlarla belediyemizin araç filosunu genişleterek gücümüze güç katıyoruz. Çankırı Belediyesi, şu anda faal olarak çalışan 79 farklı araçtan oluşan bir araç filosuna sahip. Belediye Başkanı olarak göreve başladığım günden itibaren hizmet kalitesini arttırmak için araç filomuza 44 adet yeni araç ekledim. Her şey Çankırı için, halkımıza daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek için.” ifadelerine yer verdi.