Anlamlı Haftada Anlamlı Destek

Geri

Anlamlı Haftada Anlamlı Destek

26 Kasım 2010

Belediyemizin ilk durağı M.K. E Tophane İlköğretim Okulu oldu. Öğretmenler Günü kutlamaları için Tophane İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerini ziyaret eden Belediye Başkanımız İrfan Dinç, sürpriz bir etkinlikle karşılaştı. M.K. E Tophane İlköğretim Okulu öğrencileri Belediye Başkanımız İrfan Dinç ve veliler için bir eğlence programı hazırlamışlardı. Öğrencilerin sunduğu şiir şöleni ve müzik dinletisi izleyicilerden uzun süre alkış aldı.Belediye Başkanımız İrfan Dinç´in bu sürpriz karşısında oldukça memnun kaldığı ve eğlendiği görüldü. Bu memnuniyetini ifade eden bir teşekkür konuşması yapan Belediye Başkanımız İrfan Dinç " Gerçekten bu kadarını beklemiyordum. Çok güzel bir eğlence programı hazırlamışsınız. Hepinizi yürekten tebrik ediyorum.Ayrıca sizlerin üzerinde büyük emeği olan bütün öğretmenlerin de öğretmenler gününü kutluyorum"dedi.

Daha sonra Mareşal Çakmak İlköğretim Okulu ile Tarım Meslek Lisesine geçen Belediye Başkanı İrfan Dinç, yine bu okullara araç gereç yardımı yaparken, önümüzdeki günlerde bu okulların bahçelerinde gerekli yol, kaldırım ve asfalt çalışmaları yapılacağını belirtti.

Okul gezilerine Belediye Başkanımız İrfan Dinç ile birlikte Belediye Meclis üyeleri Fatma Öztürk, Rafet Alemdar, Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık, Belediye Başkan Yardımcıları Mithat Kılıç ve Arif Çiyan eşlik ettiler.