Altınköy Kapılarını Çankırı’nın Özel Çocuklarına Açtı

Altınköy Kapılarını Çankırı’nın Özel Çocuklarına Açtı

21 Ekim 2019

Belediye Engelliler Koordinasyon Merkezi, özel çocukların aileleri ile birlikte güzel bir gün geçirmelerine ve daha fazla sosyalleşmelerine katkı sağlamak amacı ile kaynaştırma gezisi düzenledi.  Başkan Esen’in Çankırı’dan Ankara’ya uğurladığı 45 kişi, Altınköy Açık Hava Müzesi’nde keyifli bir gün geçirdi. Çantı evleri, köy çeşmesi, yel ve su değirmenleri, camisi, fırını, doğal hayatı, özgürce dolaşan hayvanları, köy yemekleri, Çocuk Oyuncak Müzesi, unutulmaya yüz tutmuş el sanatları atölyeleri ve nostaljik atmosferi ile yaşayan köye dönüşen mekan, Çankırılı konuklarını mest etti. Dibek taşında buğday döven, çamaşırhanede yün tokaçlayan özel çocuklar, köy kahvehanesinde çay molası da verdi. Gün boyunca Altınköy’de eğlenen çocuklar ve aileleri Başkan Esen’e teşekkür etti.