Alparslan Türkeş Parkı ve Yaşam Kompleksi Projesinin Temel Atma Töreni Bugün

Alparslan Türkeş Parkı ve Yaşam Kompleksi Projesinin Temel Atma Töreni Bugün

3 Nisan 2023

Çankırı Belediyesi, MHP'nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in  vefatının 26. yıldönümünü önemli bir yatırımı hayata geçirerek anacak.  Çankırı’da Başbuğ Alparslan Türkeş’in adının yaşatmak amacı ile projelendirilen Alparslan Türkeş Parkı ve Yaşam Kompleksi’nin temel atma töreni gerçekleştirilecek.

Hıdırlık Tepesi olarak bilinen alanda inşa edilen proje için Çankırı halkı, 4 Nisan Salı günü saat 14.00’te Taş Mescit mevkii İsmail Özdemir Huzurevi karşısındaki alanda bir araya gelecek.

Bir projenin daha temel atma törenini gerçekleştirecekleri için heyecanlı ve gururlu olduklarını belirten Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Başbuğ Türkeş’in adına ve şanına yakışır bir alan yapacaklarını belirterek temel atma törenine tüm vatandaşları davet etti. Esen, 130 dönümlük alanı ile Çankırı’nın en büyük rekreasyon alanı olacak projenin; müze, kır kahvesi, kır lokantası, idari bina, piknik alanları, seyir terasları, yürüyüş yolları ve spor alanları ile göz doldurduğunu ifade etti.