Ahmet Yesevi Meydanı 170 Çocuğa Şahitlik Etti

Geri

Ahmet Yesevi Meydanı 170 Çocuğa Şahitlik Etti

5 Ağustos 2015

İkindi Namazı’na müteakip devam eden programa Milletvekili Hüseyin Filiz, Vali Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç, TDED Başkanı Zeynep Perihan Dinç, AK Parti Teşkilat mensupları, kurum ve kuruluşların temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Başkan Dinç’in selamlama konuşması ile başlayan programda Dinç, ''Çocuk Meclisi, eğitim projeleri ve pek çok sosyal etkinlik ile çocuklarımıza verdiğimiz önemi gösteriyoruz. Bu yavrularımız geleceğin devlet adamları, valileri, müdürleri olacak. Onların renkli ve sosyal bir çocukluk geçirmeleri için elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Geleneksel hale getirdiğimiz bu şölen kapsamında 170 çocuğumuz sünnet oldu. Rabbim bu mutlu günümüzde olduğu gibi ailelerimize bu yavrularımızın düğünlerini görmeyi nasip etsin'' diye konuştu.

Ülke gündemindeki olaylara da değinen Dinç’’ Bu milletin iradesini,inancını ve kararlığını hiçbir terör örgütü hiçbir güç yıkamaz. Bizler inandığımız bu yolda her zaman zafer elde edeceğiz. Rabbim birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın.’’dedi.

Başkan Dinç’in konuşmasının ardından vatandaşları selamlayan Milletvekili Hüseyin Filiz aileleri tebrik etti ve hayır dileklerini iletti.

Konuşmaların devamında, Mevlid-i Şerif’in okunması ile birlikte sünnet olan çocuklar için toplu dualar edildi. Ünlü Musiki Sanatçısı Mesut Şimşek semazenler eşliğinde seslendirdiği ilahilerle programa renk kattı.

Programın sonunda yemek ikramının ardınan, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Dinç, macun şeker de ikram etti.