Ahmet Talat Onay Bulvarı’nda Üstyapıya Girildi

Ahmet Talat Onay Bulvarı’nda Üstyapıya Girildi

16 Ağustos 2023

Trafiğe kapatılarak altyapı rehabilite çalışmaları tamamlanan Ahmet Talat Onay Bulvarı’nda üstyapıya girildi. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, 1500 ton sıcak asfalt ile buluşan Bulvarın, önümüzdeki günlerde trafiğe açılacağını söyledi.

Kucaklama Taşı Alt Geçit Projesi kapsamında; üst kaplaması bozuk olan Ahmet Talat Onay Bulvarı’nın ilk etabı tamamlanmıştı. Belediye ekipleri, bu kez yolun geriye kalan 210 metrelik kısmında alt ve üstyapı çalışmalarını tamamlayarak Bulvarı trafiğe hazır hale getiriyor. 2. Uluslararası Çankırı Tuz Festivali’ne ev sahipliği yapacak Çankırı, her şeyi ile konuklarını ağırlamaya hazırlanıyor. Yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu hatları yenilenen Bulvarda 1500 ton sıcak asfalt ile 1500 ton PMT serim çalışmaları devam ediyor. Orta refüjde ekonomik ömrünü tamamlayan tuğlalar kaldırılarak yerine beton bariyer konulacak ve peyzaj çalışmaları gerçekleştirilecek.