Ahmet Maranki Cumartesi günü Çankırı Belediyesi standında

Ahmet Maranki Cumartesi günü Çankırı Belediyesi standında

6 Ekim 2012

Çankırı Tanıtım Günleri etkinlikleri kapsamında Ahmet Maranki, 29 Eylül 2012 Cumartesi günü İstanbul Feshane'de Çankırı Belediyesi standında olacak.

Ünlü bilim adamı Ahmet Maranki, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in daveti üzerine 29 Eylül 2012 Cumartesi günü Çankırı Tanıtım Günlerinde bir konferans verecek. Her fırsatta Çankırıda bulunan tuz mağaralarından ve kaya tuzunun sağlığa faydalarından bahsederek Çankırının adının duyurulmasına destek olan Maranki, 27-30 Eylül 2012 tarihinde yapılan Çankırı Tanıtım Günlerinde açacağı stantla Çankırı Kaya tuzu, Maranki ve Cosmic ürünleri sergileyecek ve vereceği konferans ile Çankırı Kaya tuzu ve Sağlıklı Yaşam ile ilgili Kozmik Bilim takipçilerini bilgilendirecek. Ahmet Maranki'yi izlemek isteyenleri 27 Eylül Cumartesi günü Feshane'ye bekliyoruz.