73 Yaşındaki Teyzenin Topladığı Kapaklar Engelli Vatandaşlara Umut Oluyor

73 Yaşındaki Teyzenin Topladığı Kapaklar Engelli Vatandaşlara Umut Oluyor

8 Aralık 2020

Üç senedir kapak zevkle kapak topladığını ifade eden Nesrin Çoban, “Belki bir zaman da bana lazım olur diyerek hiç virüsten mirüsten korkmuyorum topluyorum. Belediyeme getiriyorum. Onlar da sandalye alıp vatandaşın isteğini karşılıyorlar. Çok mutluyum ben, çok da seviniyorum. Evvelki sene, Kâbe’den bile getirdim kapak. Mesela ben çarşıya gidiyorum ya. Yerden alıyorum. Bir yaşlı dede niye uzandın da yerden alıyorsun dedi.  Söyleyince aman ya teyze, bu yaşta işin mi yok diyorlar. Hem sevindim hem üzüldüm. İstekli olarak getiriyorum Belediyeye. Çok da mutluyum. Belki bir zaman da bana lazım olur diye. Kapakları satıyor musun diye soran çok. İnanmıyorlar, ama ben çok mutluyum. Toplayıp getiriyorum Belediyeye. Bugün Engelliler Günüymüş. İnşallah bir faydamız olabilir. Hep onların yanındayız inşallah, Allah’ın izni ile.” Şeklinde konuştu. Toplanan kapakları teslim alan belediye yetkilileri, duyarlılığından dolayı Nesrin Çoban’a teşekkür ederek aynı hassasiyeti tüm vatandaşlardan beklediklerinin altını çizdi.