15 Eylül Çankırı Temizliğine Başvurular Çığ Gibi Büyüyor

Geri

15 Eylül Çankırı Temizliğine Başvurular Çığ Gibi Büyüyor

13 Eylül 2018

15 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde Let’s Do İt (Haydi Yapalım) gönüllü hareketi ile birlikte yaklaşık 80 ülkede ve binlerce şehirde aynı anda başlatılan temizlik çalışması Çankırı Belediyesi öncülüğünde Çankırı’da yürütülecek. Çankırı halkı, büyük bir duyarlılık göstererek kampanyaya destek vermeye devam ediyor. Katılmak isteyen vatandaşlar, Temizlik İşleri Müdürlüğüne ait olan 0 541 251 69 85 nolu WhatsApp hattından Belediye yetkilileri ile irtibata geçebilecek.

 

Japon Dostlardan Büyük Jest

Belediye Başkanı Hüseyin Boz’u makamında ziyaret eden Sumitomo Rubber AKO Industries Başkanı ve CEO'su Masatsugu Nishino ile İdari Birimler Direktörü Tsuguharu Inoue de kampanyaya destek vereceklerini açıkladı. Sumitomo Rubber AKO Lastik Fabrikası çalışanları 15 Eylül’de fabrika çevresinde mıntıka temizliği yapacak. Desteğini görüntülü olarak açıklayan CEO Nishino, Çankırılılara büyük bir jest yaparak Türkçe olarak “Çankırı’nın temizliğine biz de katılıyoruz.” dedi.

 

Çankırı Kent Konseyi de “Biz de Varız” dedi

Başkan Boz’un çağrısına Çankırı Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Derelli de yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katılacağını, şehir merkezinde çay kenarı ve durakları temizleyeceklerini kaydetti. Derelli, böylesine güzel bir çalışmanın içinde yer almaktan mutluluk duyduklarını da belirtti.