100. Yıl Yetiştirme Yurdunda Doğum Günü Kutlandı

100. Yıl Yetiştirme Yurdunda Doğum Günü Kutlandı

19 Aralık 2013

Çankırı Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu 100. Yıl Yetiştirme Yurdu'nda düzenlenen doğum günü kutlamasında yurtta kalan iki çocuk için eğlence düzenlendi.

Yetiştirme yurdunda kalan çocukların her zaman yanında olan Çankırı Belediyesi, düzenlenen etkinlikte herkesi bir araya getirerek, birlik ve beraberliğin ayakta tutulmasına bir kez daha katkıda bulundu.

Doğum günleri kutlanan çocuklar için palyaço eşliğinde ve misafirler ile birlikte pasta kesildi. Pasta kesiminin ardından çocuklara hediyeleri verildi. Etkinlik canlı müzik eşliğinde devam ederken, çocuklar anın tadını çıkardılar. Müzik ile birlikte oyunlar oynayan ve halay çeken çocuklar, eğlenceli saatler yaşadılar. Eğlencenin ardından yurtta bulunan çocuklar ile misafirler birlikte fotoğraf çektirdiler.

Kutlama programının sonunda çocuklar, etkinliğin düzenlenmesine katkı sağlayan ve kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'e hep bir ağızdan teşekkür ettiler.