100 Kadın Korgun Sevgi Evlerinde Kalan Çocukların Yüzünü Güldürdü

100 Kadın Korgun Sevgi Evlerinde Kalan Çocukların Yüzünü Güldürdü

28 Kasım 2016

Çankırı Belediyesi Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezi kurslarına katılan kadınlar, emeklerini sevgiye dönüştürdü. Belediye Başkanı İrfan Dinç’in eşi Zeynep Perihan Dinç önderliğinde 100 kadından oluşan ekip, ördükleri atkı ve bereleri Korgun Sevgi Evlerinde kalan çocuklara hediye etti. Ortaokul ve lise çağındaki çocuklara da hediye olarak kitaplar verildi. Sevgi Evlerinde kalan çocuklar, anne eli ve şefkati ile yapılmış lezzetlerin  de tadına baktı.

Çocuklarla iç içe, samimi bir atmosferde geçen ziyarette çocukların istekleri de dinlendi. Onlarla tek tek ilgilenen kadınlar, şefkatleri, hediyeleri ve ikramları ile çocuklara güzel bir gün yaşattı. Merkez üyeleri ve kursiyerleri, yaptıkları şapka ve atkıları çocuklara kendi elleri ile  giydirdi.Çocuklar, kendilerine gösterilen ilgiden memnun kaldı.