Şubat Ayı Belediye Meclis Toplantısı 1. Oturumu Yapıldı

Şubat Ayı Belediye Meclis Toplantısı 1. Oturumu Yapıldı

4 Şubat 2022

Çankırı Belediye Meclisi, Şubat ayı toplantısının 1. oturumunu gerçekleştirdi.  Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen Başkanlığında yapılan toplantıda görüşülen 12 madde, oy birliği ile karara bağlandı.

Belediye Meclis Salonu’nda yapılan toplantıda gündem ve gündem dışı görüşülen maddeler arasında kapalı otopark ücretleri ile yapılacak aceze yardımları da yer aldı. 225 TL olan aceze yardımları 350 TL’ye çıkartılırken Ahmet Yesevi Meydanında bulunan otopark ile Belediye İş Merkezi altındaki otoparkın saatlik ücretlerine 0,5 kuruş zam yapıldı. Alınan karar doğrultusunda; otoparkların bir aylık abonman ücretleri de belirlendi. Belediye İş Merkezi altındaki otoparkın aylık abonman ücreti 200 TL, Ahmet Yesevi otoparkının aylık abonman ücreti ise 160 TL oldu.