Kapasite Güçlendirme Eğitimleri Başladı

Kapasite Güçlendirme Eğitimleri Başladı

23 Ocak 2023

AB IPA Hibe Projesi kapsamında Çankırı Atık Su Projesi için teknik yardım ve yapım işleri kontrolörlüğünün bünyesinde ilgili personelin özel teknik konularda güçlendirilmesini amaçlayan eğitimler Çankırı Belediyesinde başladı.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çevre Operasyonel Planı kapsamında IPA mali yardım aracı ile gerçekleştirilen eğitimlere Çankırı Belediyesinin teknik personeli katıldı. Meclis Salonunda verilen eğitimlerde; proje hazırlama, stres yönetimi, PRAG kuralları, FIDIC sözleşme şartları, çevre mevzuatı, abone ilişkileri ve şikâyet yönetimi, finansal planlama, raporlama ve bütçe, finansal tablolar, varlık yönetimi ve yatırım planlama konuları hakkında bilgi verilecek.

Kapasite geliştirilmesini amaçlayan eğitimler, bir ay sürecek.