Geleneksel Çocuk Şenliği Sizleri Bekliyor

Geri

Geleneksel Çocuk Şenliği Sizleri Bekliyor

20 Nisan 2023

 

Çankırılı Çocuklar Çifte Bayram Kutlayacak

 

Çankırı Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Geleneksel Çocuk Şenliği düzenledi. 23 Nisan Pazar günü saat 13.00-17.00 arasında Recep Tayyip Erdoğan Parkı’nda yapılacak şenlikte çocuklar doyasıya eğlenecek.

 

Ramazan Bayramı’nın üçüncü gününü 23 Nisan kutlamaları ile birleştirecek Çankırı Belediyesi, çocuklara ve ailelerine çifte bayram heyecanı yaşatacak. Çocuk Şenliği; animasyonlar, jonglör ve ipli kukla gösterileri, maskotlar, Pamuk Prenses, tahta bacaklı adam ve palyaço ile eğlenceler, yüz boyama etkinlikleri, çocuk dansları ve yarışmaları, anne baba yarışmaları, sokak oyunları ve şişme oyun parkları ile çocukların yüzlerini güldürecek. Belediye tarafından çocuklara pamuk şeker, mısır, balon, yapboz ve Türk bayrağı da dağıtılacak.

 

Tüm çocukların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, “Çocuklarımız hem güzel vakit geçirecekler hem de enerjilerini atacaklar. Aileleri ve akranları ile birlikte oyun oynamanın tadına varacaklar. Ücretsiz etkinliğimize tüm çocuklarımızı ve ailelerini bekliyoruz.” dedi.