Çankırı’da Cadde ve Sokaklar Köpüklü Su ile Yıkandı

Geri

Çankırı’da Cadde ve Sokaklar Köpüklü Su ile Yıkandı

19 Nisan 2023

 

Ramazan Bayramı dolayısı ile şehrin muhtelif alanlarında çalışmalarını hızlandıran Çankırı Belediyesi, bayram hazırlıklarına devam ediyor. Yol, kaldırım, ot biçme, Tatlıçay temizliği gibi çalışmaları yürüten ekipler, bayram temizliğine başladı.  Temizlik İşleri, İtfaiye, Park ve Bahçeler Müdürlükleri ekiplerinin eş zamanlı yürüttüğü temizlik çalışmalarında şehrin cadde ve sokakları deterjanlı sular ile yıkandı.

 

Deterjanlar traktörlerin haznesine eklendi, hortumlar ayarlandı, su tankerleri hazır bekledi. Sabahın erken saatlerinde DSİ bölgesinde bir araya gelen belediye ekipleri, Ramazan Bayramı için Çankırı’da temizlik harekâtı başlattı. Rutin temizliklerini tamamlayan ekipler, şehrin cadde ve sokaklarını köpük ve tazyikli su ile baştan aşağı dezenfekte etti. Üç koldan yürütülen temizlik çalışmalarında ana arterler temizlendi.

 

Hemşehrileri başta olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı kutlayan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, “Vatandaşlarımız evlerinde bayram ve bahar temizliklerine devam ederken bizler de şehrimizi bayrama hazırlıyoruz. Daha temiz bir Çankırı ile hem bayramı hem de baharı karşılamak istedik. Bayrama özel yaptığımız çalışmalarımız ve aldığımız önlemler ile vatandaşlarımıza huzurlu ve güzel bir bayram diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.