Çankırı’da 29 Ekim Günü Halk Otobüsleri Ücretsiz

Çankırı’da 29 Ekim Günü Halk Otobüsleri Ücretsiz

28 Ekim 2022

Çankırı Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile şehir içi ulaşımının bir günlüğüne ücretsiz olduğunu duyurdu. Yapılan açıklama doğrultusunda; 29 Ekim Cumartesi günü Çankırı’da halk otobüsleri ücretsiz olarak hizmet verecek. Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, Cumhuriyet coşkusunun yaşanabilmesi için tüm vatandaşları Türk bayrakları ile tören alanına davet etti.

31 Ekim’de düzenlenecek Cumhuriyet ve Gençlik Şöleni öncesinde Cumhuriyet’in 99. yılını coşku ile kutlamak için Başkan Esen’in talimatı ile şehir içi ulaşım hizmeti veren halk otobüsleri vatandaşları ücretsiz olarak taşıyacak. 29 Ekim’de yapılacak uygulama kapsamında Cumhuriyet coşkusunu yaşamak isteyen vatandaşlar, şehir merkezine kolayca ulaşabilecek.