Başkan Esen Sahadaki Çalışmaları İnceledi

Başkan Esen Sahadaki Çalışmaları İnceledi

16 Mayıs 2023

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, belediye çalışmalarını yerinde inceledi. Büyük Cami Meydan ve Otopark, Alparslan Türkeş Parkı ve Yaşam Kompleksi projeleri ile Uzunyol Caddesi’nde devam eden altyapı çalışmalarının yürütüldüğü alanları ziyaret etti. Başkan Esen, ekiplerden de bilgi aldı.

Havaların ısınması ile birlikte belediye ekipleri, proje ve hizmet alanlarında çalışmaları hızlandırdı. Şehrin farklı alanlarında eş zamanlı yürütülen çalışmaları takip eden Başkan Esen, yerinde incelemelerde bulundu. Esen’in ilk ziyareti temeli atılan alanlara oldu. Büyük Cami Meydan ve Otopark projesinin çalışmalarını takip eden Esen, Alparslan Türkeş Parkı ve Yaşam Kompleksi’nde devam eden çalışmalar hakkında da bilgi aldı. Daha sonra Uzunyol Caddesi’nde altyapı çalışmalarını yürüten ekipleri ziyaret eden Esen, çalışma alanlarında bulunan vatandaşlarla da sohbet etti.