AB IPA Hibe Projesinde Kolektör Hat Çalışmaları Başladı

Geri

AB IPA Hibe Projesinde Kolektör Hat Çalışmaları Başladı

29 Temmuz 2022

 

AB IPA Hibe Projesi kapsamında başlatılan Çankırı Atık Su Arıtma Tesisi ve Kolektör Hattı Projesi tam gaz devam ediyor. Atık Su Arıtma Tesisi alanında şantiyelerin kurulmasının ardından kanalizasyon kolektör hat çalışmaları da başladı. Çalışmalar, Arıtma Tesisi sahasından Çankırı merkez yönünde ilerliyor.

Çankırı’da projeler birbiri ardına yürütülüyor. Şehir merkezinde Kucaklama Taşı Alt Geçit çalışmaları hızla devam ederken AB Katılım Programı kapsamında Çankırı Atık Su Arıtma Tesisi ve Kolektör Hattı Projesi için çalışmalar devam ediyor. Projeye uygun olarak yapılan her çalışma, gerekli testleri geçtikten sonra diğer aşamaya geçiyor.

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, çalışmaların titizlik ile sürdürüldüğünün altını çizerek “Projenin her aşaması belirli testlerden ve incelemelerden geçiyor. Elbette ki bu da bir süreç. Bu projenin hayata geçirilmesinde Çankırı’nın kaybettiği zamanı geri kazanmak için elimizden geleni yapıyoruz. Çankırı, hak ettiği önemli hizmetlere kavuşuyor. Halkımızın yaşam standardını artıracak her türlü hizmeti gayret ile gerçekleştirmeye ve katkı sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.