TOKİ' de 2. Etap Enkaz Çalışmaları Başladı

Geri

TOKİ' de 2. Etap Enkaz Çalışmaları Başladı

12 Ağustos 2014

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, 1. etap konut yapımının ardından 2. etapta da çalışmaların başladığını duyurdu. Konut hamleleri için belediye ekiplerince enkaz çalışmalarına start verdiklerini belirten Dinç, modern ve yaşanabilir bir şehir inşa etmeye devam edeceklerini söyledi.

Kentin dokusuna uygun modern konutlar inşa ettiklerini ve çalışmaları hızlandırdıklarını ifade eden Başkan Dinç, "2. etap konut hamleleri için enkaz çalışmalarımızı başladık. Enkaz çalışmalarının tamamlanmasının ardından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan önümüzdeki günlerde ihale günü alacağız. Gerekli incelemelerin ve ön çalışmaların tamamlanmasının ardından önümüzdeki aylarda da ikinci etap için ihalemizi gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

 

Çankırı halkına yakışanın modern binalarda hayat sürdürmek olduğunun altını çizen Başkan Dinç, "2. etap alanında 3+1; 111.85 m² ve  2+1; 84.53 m² olmak üzere toplam 544 konut inşa edeceğiz. Böylelikle kentsel dönüşüm içerisinde yer alan alan daha modern ve gelişmiş bir yapıya kavuşacak. Kalenin eteklerine doğru yapılan konutlar kentin çehresini değiştirecek. Çankırı'mız için atılan bu büyük hamleler ile kentimiz hak ettiğini bulacak. Ben şehrimiz için başlatılan ve devam edecek olan 2. etap konut hamlesinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Vatandaşlarımız için hizmetlerimizi gerçekleştirmeye tüm hızıyla devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.