Dinç, Bayram Geleneğini Devam Ettirdi: Kurban Bayramı’nın İlk İki Günü Otobüsler Ücretsiz

Geri

Dinç, Bayram Geleneğini Devam Ettirdi: Kurban Bayramı’nın İlk İki Günü Otobüsler Ücretsiz

19 Eylül 2016

Bayram öncesinden itibaren gerekli hazırlıkları yapan ve tedbirleri alan Çankırı Belediyesi, vatandaşların huzur, güven ve rahatlık içerisinde bir bayram geçirebilmeleri, istedikleri yerlere kolayca ulaşabilmeleri amacı ile bayramın birinci ve ikinci günlerinde belediye otobüslerinin vatandaşları ücretsiz taşımasına karar verdi. Bayram geleneğini devam ettiren Başkan Dinç, vatandaşların bayramın il iki günü  hiçbir ücret ödemeden şehir içi ulaşımlarını gerçekleştirmelerini sağlayacak.

 

Arefe Günü Şehir Mezarlığına Ücretsiz Ulaşım 

Çankırı Belediyesi vatandaşların arefe günü aile mezarlığındaki yakınlarını ziyaretlerini gerçekleştirmek amacıyla başlattığı uygulama ile ücretsiz olarak şehir mezarlığına otobüs seferleri düzenleyecek. Vatandaşların kabirdeki yakınlarını ziyaret edip dualarda bulunmasını kolaylaştıracak uygulama ile ziyaret yapacak imkânı bulunmayan ve ulaşım ihtiyacı olan vatandaşlara hizmet verecek. 

Arefe günü saat 10.00 ile 18.00 arasında Ziraat Bankası önünden mezarlık ziyareti için araç kaldırılacak. Yapılan uygulama ile vatandaşlar aile mezarlığına rahat ve kolay bir şekilde ulaşım sağlayacak.