Çankırı Ramazan’da Işıl Işıl

Çankırı Ramazan’da Işıl Işıl

31 Mayıs 2018

Çankırı Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği ışıklandırma çalışmaları ile şehir merkezinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklar daha da canlı hale geldi.  Necip Fazıl Kısakürek Sokak, Selahattin İnal Sokak ve Alparslan Türkeş Caddesi’ne toplam 20 adet dikine motif aydınlatma yapılırken Tevfik Fikret Caddesi ile Şehit Pilot Üsteğmen Erdem Öztürk Sokak’a ise 12 adet binadan binaya germece aydınlatma dekoru takıldı. Belediye Başkanı Hüseyin Boz, ışıklandırma çalışmalarının şehrin işlek noktalarını canlandırdığını söyleyerek dekoratif ışıklandırma çalışmalarının göze hitap eden bir çalışma olduğunu belirtti. Boz, şehrimizin Ramazan ayında daha canlı, renkli ve estetik görünmesi için gerçekleştirilen bu görsel çalışmanın vatandaşların da beğenisini topladığını ifade etti.