Çankırı Belediyesi’nden Güvenli Bir Kent, Güvenli Bir Yaşam İçin Seminer

Geri

Çankırı Belediyesi’nden Güvenli Bir Kent, Güvenli Bir Yaşam İçin Seminer

14 Aralık 2012

“Asansör Yıllık Kontrolleri ve Binalarda Isı Pay Ölçer Sistemi”

 

Çankırı Belediyesi ve Makine Mühendisleri Odası işbirliği ile “Asansör Yıllık Kontrolleri ve Binalarda Isı Pay Ölçer Sistemi” konulu seminerle vatandaşlar bilgilendirilecek.

14 Aralık 2012 Cuma günü saat 14.00’te 100. Yıl Kültür Merkezinde düzenlenecek seminer; konuyla ilgili taraflara yükümlülüklerinin hatırlatılarak yürürlükteki mevzuatlar gereğince     ( Belediye, A tipi Muayene Kuruluşu, İmalatçı Firma, Bakımcı Firma, Apartman veya Site Yöneticileri) sorumluluk alanlarının tanımlanması kapsamında özellikle apartman yönetimleri ve ilgilenen tüm vatandaşlar için bilgilendirme toplantısı şeklinde gerçekleştirilecek.

“Güvenli Bir Kent, Güvenli Bir Yaşam” sloganı adı altında verilecek seminerde; asansörlerin yıllık kontrolleri, yasal zorunluluklar, kontrollerle sağlanan güvenlik ile 2 Mayıs 2012 tarihi itibariyle binalarda kullanımı zorunlu hale gelen ve son günlerde kamuoyunda sıkça bahsedilen "Isı Pay Ölçer Sistemi" hakkında da bilgiler yer alacak. 

Asansörlü ve doğalgazlı binaların her geçen gün daha da yaygınlaştığı şehrimizde, konuyla ilgili önemli ve güncel bilgilendirmenin yapılacağı seminere tüm vatandaşlarımız davetlidir.