Belediye ve Üniversite İş Birliği Eğitime Yansıdı

Belediye ve Üniversite İş Birliği Eğitime Yansıdı

3 Ocak 2023

Çankırı’da Belediyenin ve üniversitenin farklı platformlarda yaptığı iş birlik eğitim alanına da yansıdı. Çankırı Belediyesi, Çankırı Karatekin Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı 3. sınıf öğrencilerine alanlarında seminer verdi. Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen seminerde öğrencilere imar bilgileri, plan yapım aşamaları, coğrafi bilgi sistemleri ve Çankırı Belediyesinin yakın zamanda halka açtığı kent bilgi sistemi hakkında bilgiler verildi.

Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından verilen seminere katılan geleceğin peyzaj mimarları, uygulanmış projeler ve planlar üzerinden açık ve yeşil alanlar hakkında bilgi aldı. Belediyenin imar ve peyzaj alanında yaptığı çalışmaları da inceleyen öğrencilere iş hayatına yönelik önemli tavsiyeler de verildi.