Atık Su ve Yağmur Suyu Hatları Temizleniyor

Atık Su ve Yağmur Suyu Hatları Temizleniyor

6 Ekim 2020

Çankırı Belediyesi, kış sezonunda yaşanabilecek yoğun yağışlar öncesinde altyapı hatlarının sorunsuz işlemesi için atık su ve yağmur suyu hatlarında çalışmalara başladı. Etaplar halinde yürütülecek çalışmalar kapsamında ekipler, öncelikle 1. etapta yer alan Abdülhalik Renda Mahallesi Refik Saydam, Yanlar ve Zafer Caddeleri, Yenimahalle Ali İnandık Caddesi, Aksu Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi ile Tatlısu Adası Sokak’ta altyapı hat temizliği çalışmalarını yürütecek. Yüksek basınçlı kanal temizleme araçları ile iş makinelerinin kullanıldığı çalışmalarda hatlar,  atık ve birikintilerden arındırılacak.  Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen, ekiplere yardımcı olunması konusunda vatandaştan ricada bulunarak atık yağların lavabo giderlerine dökülmemesini, şişelere konularak Belediye tarafından şehrin farklı noktalarına konulan atık yağ toplama ünitelerine bırakılmasını istedi.