ÇANKIRI BELEDİYESİ TEKNİSYEN ALIMI SINAV SONUÇ LİSTESİ

SIRA NO              ADI SOYADI         T.C. KİMLİK NO     BAŞARI PUANI          DURUMU

1                      KUBİLAY ALICI         232XXXXX414         79,85                    ASİL

Sınavı Kazanan Adaylardan İstenilen Belgeler:

1. Kimlik Kartı Noter tasdikli örneği
2. Sürücü Belgesi Noter Tasdikli Örneği
3. Diploma aslı veya Noter tasdikli örneği
4. Diplomasının aslı veya noter tasdikli örneği
5. Tam teşekküllü hastaneden alınacak Sağlık Kurulu Raporu (Teknisyen olur ibareli)
6. Erkek adaylar için güncel tarihli Askerlik Durum Belgesi (E-Devlet üzerinden alınabilir)
7. Adli Sicil Kaydı Belgesi (E-Devlet üzerinden alınabilir)
8. 4 Adet fotoğraf (Vesikalık/Biyometrik)
9. Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (E-Devlet üzerinden alınabilir)
10. Adrese Dayalı İkametgâh Belgesi (E-Devlet üzerinden alınabilir)
11. Sigortalı Hizmet Dökümü (E-Devlet üzerinden alınabilir)
12. Başvuru Dilekçesi (İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünden temin edilebilir)
Not: Adaylar, yukarıda belirtilen atamaya esas teşkil edecek belgeleri en geç 25.11.2021 tarihi mesai bitimine kadar Çankırı Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne (Cumhuriyet Mah. Atatürk Bulvarı No: 15) şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.